Transparancy International - Bulgaria


За Нас
Програми
Изследвания
Новини и събития
Стажантска програма
ACRC
ALAC
 2006
 2005
 2004
 2003

Aдрес:
Пощенска кутия No 72
Tелефони:


Факс:

Е-mail:


12.05.2006
Асоциация "Прозрачност без граници" организира обучителен модул "Парите в политиката: повишаване на прозрачността и отчетността"
 
Предстоящото събитие е част от проекта “Политическата корупция: предизвикателства и механизми за противодействие”, който Асоциация “Прозрачност без граници” осъществява с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Той ще се проведе в рамките на четвъртата обучителна сесия на Българското училище за политика.

Участие в него ще вземат представители на политическите партии, на неправителствени организации и медии. Първата част от обучението се състои от въвеждащ модул, който е в работен формат. Централно събитие в планираното обучение е семинарът “Парите в политиката: повишаване на прозрачността и отчетността”, който ще се проведе на 13 май 2006 година в зала “Средец” на хотел “Шератон” в съответствие с приложената програма.

С провеждането на настоящия обучителен модул Асоциация “Прозрачност без граници” цели да съдейства за изграждането на капацитет у представителите на политическите партии за прилагане на ефективни механизми за противодействие на политическата корупция. Участниците в семинара ще бъдат запознати с утвърдените международни стандарти за прозрачност, отчетност и почтеност в процеса на финансиране на политическите партии.

Можете да изтеглите програмата на събитето от тук.

 
|  За нас  Програми и проекти  Изследвания и публикации  Новини  Стажантска програма  ACRC  ALAC  |
Aдрес: Пощенска кутия No 72, Tелефони: , , Факс:
Е-mail: ,
2004© Transparency International Bulgaria - Видян 26847 пъти.
Сайтът е създаден от Magic Solutions