Transparancy International - Bulgaria


За Нас
Програми
Изследвания
Новини и събития
Стажантска програма
ACRC
ALAC
 2006
 2005
 2004
 2003

Aдрес:
Пощенска кутия No 72
Tелефони:


Факс:

Е-mail:


04.06.2005
Международна конференция "Предизвикателства пред прокуратурата в контекста на съдебната реформа и членството на България в Европейския съюз"
 

Асоциация “Прозрачност без граници” има удоволствието да обяви провеждането на международната конференция “Предизвикателства пред прокуратурата в контекста на съдебната реформа и членството на България в Европейския съюз”, която ще се проведе на 6 юни 2005 година в зала “Средец”, хотел Шератон от 9.00 до 17.30 ч. Форумът е част от проекта “Укрепване капацитета на прокуратурата за противодействие на корупцията в България”, който се осъществява със съдействието на посолството на Великобритания в България. Моля вижте програмата на събитието тук.

Конференцията е насочена към постигане на основната цел на проекта – да обедини усилията на експерти от България и страни-членки на Европейския съюз и по този начин да окаже съдействие за укрепване институционалния капацитет на прокуратурата за по-ефективна борба с корупционните престъпления. Инициативата на Transparency International – България е насочена към прокуратурата, именно защото отчита нейното ключово място за ограничаване на престъпността и в частност на корупцията в страната.

На конференцията ще бъдат представени най-добрите практики за ефективно противодействие на корупцията и опита в тази насока на прокуратурите от държави – членки на ЕС. Също така ще бъдат представени предложения за Комуникационна стратегия и Стратегия за укрепване капацитета на прокуратурата за противодействие на корупцията.

Снимки (1, 2)
|  За нас  Програми и проекти  Изследвания и публикации  Новини  Стажантска програма  ACRC  ALAC  |
Aдрес: Пощенска кутия No 72, Tелефони: , , Факс:
Е-mail: ,
2004© Transparency International Bulgaria - Видян 27760 пъти.
Сайтът е създаден от Magic Solutions