Transparancy International - Bulgaria


За Нас
Програми
Изследвания
Новини и събития
Стажантска програма
ACRC
ALAC
 2006
 2005
 2004
 2003

Aдрес:
Пощенска кутия No 72
Tелефони:


Факс:

Е-mail:


09.05.2005
Среща с председателя на Комисята за защита на конкуренцията

На срещата беше обсъден предварителния доклад на Transparency International – България. Г-н Николов съобщи, че на 19 април 2005 година Комисията за защита на конкуренцията се е самосезирала и е образувала производство по повод представените от Transparency International – България данни за осъществена концентрация на стопанска дейност по смисъла на Закона за защита на конкуренцията. Според експертите на международната организация със създаването на съвместното предприятие Магистрала Тракия АД е извършена концентрация на стопанска дейност от страна на дружествата “MFS- Moniz da Maia, Serra and Fortunato“, “Lena Engenharia e Construcoes, SA”, “Somague Concessoerirs e Servicos, SA” и “Автомагистрали” ЕАД, “Техноекспортстрой” ЕАД, София.

Експертите  на Transparency International – България уведомиха г-н Николов, че продължават наблюдението на сделката, включително и чрез привличане на международни експерти. Двете страни решиха в рамките на изискванията на закона да обменят информация.

 

 

На 9 май 2005 г. по покана на Комисията за защита на конкуренцията беше проведена среща между председателя на Комисията г-н Петко Николов и експерти на Transparency International – България.
|  За нас  Програми и проекти  Изследвания и публикации  Новини  Стажантска програма  ACRC  ALAC  |
Aдрес: Пощенска кутия No 72, Tелефони: , , Факс:
Е-mail: ,
2004© Transparency International Bulgaria - Видян 27760 пъти.
Сайтът е създаден от Magic Solutions